Impuls i ajudes pel domini .cat

Dijous, 12 setembre 2019

Des de la Fundació puntCAT, ens posem en contacte amb vosaltres per a presentar-vos el nostre programa de suport a les entitats sense ànims de lucre, entitats.cat.

La nostra Fundació té com a propòsit treballar per a impulsar la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i accelerar la transició digital en l’àmbit territorial del Català. Com part d’aquesta finalitat, estem interessats en col·laborar amb vosaltres per tal de promoure l’adopció i l’ús del domini .cat entre les webs dels vostres associats i poder ajudar-los ala creació del seu web.

La presència a la xarxa és molt important per a reflectir i donar visibilitat a la vostra feina.

El programa Entitats.cat ofereix el domini .cat a un preu inferior al de mercat per a tota la vida. A més a més, si algun associat ja té un .cat, amb aquest programa pot aconseguir millorar el seu preu de renovació utilitzant aquest avantatge promocional.

Ens agradaria molt poder explicar-vos personalment aquest programa que busca afavorir les entitats i que ens ajudeu a fer difusió d’aquesta iniciativa amb els vostres associats per tal que se’n puguin beneficiar.

Si desitgeu rebre més informació, podeu contactar directament la Fundació puntCAT al telèfon 93 675 03 54 o enviar un correu a entitats@fundacio.cat.  Igualment, si podem concertar una data per a trucar-vos, si us plau informeu-nos de la vostra disponibilitat.