Inauguració de l’exposició Vestits per Ballar

Dijous, 24 desembre 2020

El dimecres 23 de desembre del 2020 es va dur a terme el teatre Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot la inauguració de l’exposició Vestits per Ballar de l’Esbart Sant Jordi del Foment Martinenc de Barcelona.

L’acte va acollir els parlaments del president de l’Esbart Sant, Jordi Joan Ramon Bernardo, que va destacar l’esforç i les ganes de tothom que ha participat en la confecció de les nines, una tasca que vàrem començar a fer ara fa 25 anys i que un quart de segle més tard un altre generació a fet possible aquest renovada exposició.

Tot seguit va prendre la paraula el president de la Federació Agrupament d’Esbarts dansaires, el Sr. Carles Masjuan, destaquen la tasca feta per l’Esbart, no tants sol en aquesta exposició sinó en la seva trajectòria, durant aquest 50 anys de vida.

Va tancar l’acte el Regidor del Districte de Sant Marti el Sr David Escudé, que va ressaltar la feina feta per l’Esbart dintre del barri i comprometent-se en buscar un lloc per poder fer l’Acte inaugural del 50è Aniversari, que es va suspendre el passat mes de març a causa del Covid-19.

Tots els parlament van estar intercalats per una pinzellada de les nostres danses, amb el mateix vestuari que les nostres nines ,interpretades pel Cos de dansa de l’Esbart.

Degut a les mesures sanitàries només 58 persones vam poder assistir en aquesta inauguració, l’acte es va retransmetré en directe pel canal de Youtube de l’Esbart.

Agraïm la presencia de representants de l’Esbart Català Dansaire i l’Esbart Ciutat Comtal.
En finalitzar l’acte inaugural tots els assistents es van dirigirà la sala d’exposicions, on vàrem poder comprovar de primera mà la elegància i la vistositat de totes les nines exposades en els seus diferents àmbits.

L’Esbart vol que aquesta exposició sigui itinerant i la posar a disposició de tots els Esbarts associats a la Federació Agrupament d’Esbarts Dansaires .

L’exposició es podrà visitar fins el proper 23 de gener.

Salut i Bon 2021