InCulCat 2022. Comunicat d'Adifolk

Dissabte, 15 Gener 2022
1a Festa infantil de la cultura popular d’Adifolk
Capellades · 21 de maig 2022
Des d’Adifolk creiem que els infants i el jovent són la clau del present i el futur de la nostra societat i, com no, de la nostra cultura. És per això que volem crear una jornada on els grups infantils de la cultura catalana siguin els protagonistes. Un espai on poden mostrar la feina i les activitats que fan a la resta de grups culturals, però també és important que ho mostrin a la població en general i potser, qui sap, algun infant o jove s'atreveix a apuntar-s'hi.
La festa InCulCAT vol ser una mostra on els infants no siguin mers espectadors, sinó que puguin interactuar i provar amb la seva pròpia pell en què consisteix un castell, portar un gegant, ballar una sardana,... I tot des d’una vessant festiva i lúdica, que es complementarà amb cercaviles, actuacions o espectacles participatius.
Adifolk som els organitzadors de l’InCulCAT i comptem amb el recolzament de l’Ajuntament de Capellades, així com també dels diferents grups i associacions de la població.
En nom d’Adifolk, fem una crida a la participació a la 1a edició InCulCAT-Festa infantil de la cultura popular d’Adifolk que tindrà lloc a la vila de Capellades (Anoia), el dissabte 21 de maig de 2022, durant tot el dia.