Inscripcions obertes al fòrum Som Cultura Popular 2018

Dimarts, 18 juliol 2017

Us informem que des d’avui ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats pel Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i renovar-ne el fons teòric.

Poden presentar propostes entitats i associacions, professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

La temàtica de les propostes del Som Cultura Popular ha de fer referència a la cultura popular catalana en un sentit ampli, tot i que tindran preferència les relacionades amb el patrimoni immaterial, l’educació i els canvis socials.

Les inscripcions comencen avui i finalitzaran a les 23.59 h del 30 de setembre de 2017. La inscripció s’ha de formalitzar omplint aquest formulari i les dades mínimes que cal facilitar són nom de l’entitat, adreça postal i adreça electrònica i persona de contacte, telèfon i adreça electrònica (preferentment, aquest serà el canal de comunicació).

 
Per qualsevol qüestió relacionada amb el Som Cultura Popular podeu enviar un correu electrònic al correu somculturapopular@gmail.com
Imatge aleatòria