Inventari de danses vives

Dimarts, 15 febrer 2022

Benvolguts i benvolgudes, 

Us escrivim des de l'Esbart Català de Dansaires per demanar-us la vostra col·laboració a l’Inventari de danses vives de Catalunya, projecte que vam iniciar l’any 2016 per documentar les danses que es ballen periòdicament a Catalunya, en l’espai públic i amb un context festiu concret.

Us convidem a consultar l’Inventari a l’adreça: www.dansesvives.cat amb la informació sobre els balls que des de llavors s’han anat afegint.

En aquest moment tenim previst fer un esforç per afegir fotografies a les fitxes dels balls i aquest és el motiu pel qual us escrivim: demanar-vos la col·laboració facilitant-nos fotografies de danses que es ballin actualment i de les que ens doneu permís per publicar.

Si hi podeu col·laborar, us demanem que juntament amb les fotografies ens faciliteu el vostre nom per poder conèixer l’autoria. Podeu enviar les imatges a través de l’adreça de correu electrònic:  dansesvives@esbartcatala.org. També ens podeu fer enviar informació que no consti a l’Inventari a través de la pestanya de contacte que trobareu a: http://www.dansesvives.cat/contacte o omplint les dades al formulari que trobareu a: http://www.dansesvives.cat/noticies/1605

Us estem molt agraïts per la vostra inestimable ajuda en aquest projecte de l’Esbart.  

Ben cordialment, 

Esbart Català de Dansaires

Daniel Trullols. President

Montserrat Garrich. Vocal d’Arxiu i Biblioteca