Ja tenim aquí el butlletí electrònic

Diumenge, 6 març 2016

Ja tenim aquí el butlletí electrònic de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires. Arriba una mica més trad del que teniem previst, però ja és una realitat. Aquest butlletí ve a substituir el Punt Informatiu que durant tants anys ens han fet arribar els amics Jové i Andreu, a qui els donem les gràcies.

Aquest butlletí electrònic ens ha de permetre ser més àgil en fer-vos arribar les informacions ja que no cal tancar-ne la redacció 10 dies abans, i ens permetrà un important estalvi de diners.

El butlletí és nodreix de la informació que hi ha publicada al web de l’Agrupament. Per tant és molt important que tota la informació que genereu els diferents esbarts arribi al web.

Per una banda les ballades les podeu incloure vosaltres mateixos a l’agenda, a través del breu formulari que trobareu a l’enllaç: +Agefir actes.

A part d’això us animem a que ens feu arribar, via correu electrònic o a través del web, (+Afegir notícies) totes aquelles notícies que genera el vostre esbart: crònica d’una actuació fora de Catalunya, celebracions, homenatges, actes paral·lels a les ballades, participació en celebracions i festes de tota mena... A més a més de ballar, la vida dels esbarts és força més rica. Expliqueu-nos-ho.

També ens agradaria saber la vostra opinió respecte del moment que estan vivint els esbarts, quin creieu que ha de ser el nostre paper, què podem fer per millorar la qualitat de les nostres ballades i actuacions, quines iniciatives ens poden apropar a nous públics... Totes aquestes reflexions, algunes ja anaven apareixent al Punt Informatiu, ens interessen a tots. Feu-nos-les arribar i apareixeran al web i al butlletí electrònic.

Dit d’una altra manera. Aquest nou butlletí està pensant per ser fet entre tots, i no només a partir d’un equip de redacció. Tot el que tingui a veure amb els esbart té cabuda al butlletí.

Si el rebeu al vostre correu electrònic és perquè esteu subscrit a la llista de distribució. Animeu a tots els socis i amics del vostre esbart a que s’hi subscriguin. Així ells també rebran tota la informació. De la mateixa manera animeu-los a subscriure’s al Facebook. És la manera més immediata de conèixer el que està passant als esbarts.

Esperem que aquesta nova eina sigui d’utilitat per millorar la comunicació entre els esbarts i entre les persones que formem els esbarts.

Pàgina del facebook: Pàgina Facebook

Grup del Facebook on hi podeu participar: Grup Facebook