JORDI FOSAS, DE L'ESBART MARBOLENY I ELS ESBARTS CATALÀ DE DANSAIRES I EGARENC, GUARDONATS EN ELS PREMIS DIA DE LA SARDANA

Dimecres, 29 maig 2024

Els Premis Dia de la Sardana, instituïts per l'Obra del Ballet Popular i enguany atorgats per la Federació Sardanista de Catalunya a favor de persones i entitats d'arreu del país per les seves actuacions en pro de la sardana i la dansa catalana d'arrel tradicional, es lliuraran per primer cop a la basílica de Montserrat, en un acte solemne i emotiu que se celebrarà el dissabte, 20 de desembre de 2008, a les nou del vespre. Entre altres Medalles al Mèrit, Jordi Fosas Colomer, president del Cercle de Cultura Popular i Tradicional Marboleny, i dins dels Premis a la Continuïtat, es reconeixen les trajectòries de l'Esbart Català de Dansaires i de l'Esbart Egarenc d'El Social.

 L'acte del lliurament dels Premis Dia de la Sardana servirà com a testimoni d'admiració i reconeixement a la dedicació, la continuïtat, la promoció, la comunicació, les iniciatives renovadores, la producció discogràfica i els estudis sobre el fet sardanista.
El contrapunt musical d'aquest acte de lliurament de medalles i distincions del 20 de desembre, en el marc del monestir de Montserrat, estarà a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat que oferirà un breu concert de sardanes.
L'Obra del Ballet Popular organitza un servei d'autocars per tal de facilitar l'accés a Montserrat a totes les persones que vulguin assistir a l'acte de lliurament dels Premis Dia de la Sardana. Els interessats han de posar-se en contacte amb aquesta entitat, a través del telèfon 933 197 637, abans del dia 10 de desembre.