Jornada tècnica: internacionalització de la cultura popular i tradicional

Dimecres, 5 setembre 2018

Nota de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural

Em plau adreçar-vos aquest correu per informar-vos de la propera convocatòria d’una jornada tècnica sobre “Internacionalització de la cultura popular i tradicional” i convidar-vos-hi. La jornada està coorganitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània. Us agrairem així mateix tota la difusió que pugueu fer-ne entre les entitats del vostre sector.

Com promoure, i amb quins recursos, el coneixement de les diferents manifestacions de la cultura popular i tradicional catalana? Quines eines tenim a l’abast per propiciar intercanvis culturals fora de Catalunya? Són algunes de les qüestions a partir de les quals s’estructura la jornada que s’adreça a entitats del tercer sector cultural, tècnics municipals i gestors culturals.

En aquest enllaç trobareu el programa i el formulari d’inscripció a la jornada, d’assistència gratuïta, que se celebrarà a Manresa, el dissabte 6 d’octubre de 2018, a les 16.00, al Museu de la Tècnica (Carretera de Santpedor, 55), seu de la Llotja professional de Fira Mediterrània. La inscripció a la jornada us permetrà, també, l’acreditació gratuïta com a professional de la Fira amb accés per a dues persones.

Espero que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i que ens puguem saludar personalment a Manresa.

Cordialment,

Cristina Sanchis Ferrer

Cap del Servei de Promoció i Dinamització

Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural

Departament de Cultura

Generalitat de Catalunya

Plaça Salvador Seguí, 1-9 (edifici Filmoteca) | 08001 Barcelona | 93 553 82 76 | cristina.sanchis@gencat.cat

Imatge aleatòria