La primera edició del Fesunplec, un èxit de participació

Dimarts, 19 juliol 2016

Des del dijous 14 fins al dissabte 16 de juliol, Sant Esteve ha acollit la primera edició de Fesunplecaula de dansa tradicional del Baix Montseny. Aquestes jornades, promogudes per la Factoria Mascaró i Vesc, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve i la Diputació de Barcelona, han comptat amb a presència de destacats professionals de la dansa i el moviment, que han fet que els 32 alumnes que hi han participat, hagin treballat la tècnica, improvisació i creació en els diversos tallers organitzats.

S’ha de destacar també la bona participació del públic en general, que ha assistit a les diferents activitats obertes a tothom, com va ser la conferència de Pep Fornés del dijous a la nit al teatre Marduix, on hi van assistir unes 40 persones. Divendres a la nit, unes 70 persones van participar al taller de Lindy Hop, que Arnau Marimon i Laia Campmany. van impartir a la Plaça Joan Serra.

Dissabte a la tarda i nit tot va culminar amb una concorreguda cercavila de ballar, ballar i ballar per tots els carrers de Sant Esteve, per finalitzar amb un sopar popular i ball a la plaça Joan Serra, amb assistència d’unes 120 persones.

Aquesta primera experiència ha estat molt positiva, i s’espera que pugui ser un punt de partida per consolidar-ho en properes edicions.