L'Enric Martínez rep el premi Sant Andreu 2023

Dilluns, 27 novembre 2023

L'Enric Martínez i Escuder director de l'Esbart Maragall del Centre Catòlic de Sant Andreu ha estat distingit amb el premi Sant Andreu 2023. És la màxima distinció que atorga el Districte a persones i entitats en reconeixement a la seva trajectòria.

L’Enric porta una vida dedicada a la dansa d’arrel tradicional catalana. Ha sigut dansaire, coreògraf, divulgador, mestre i director, essent una persona molt rellevant tant per l'Esbart Maragall com pel conjunt d’esbarts del país. La seves aportacions en forma de coreografia i nous espectacles han dut l’Esbart Maragall a ser un dels grups de referència de la nostra ciutat i d’arreu de Catalunya.
El Premi vol reconèixer la seva extensa aportació en el camp de la dansa tradicional i des de l’Agrupament ens volem sumar a aquest distinció pública en agraïment a la gran tasca que ha desenvolupat desinteressadament a la seva entitat.
El lliurament del premi tindrà lloc el proper dijous 30 de novembre, diada de Sant Andreu, a les sis de la tarda a la plaça Orfila.
Felicitats, Enric.