L’Esbart Egarenc del Social acull les seccions infantils i juvenils dels esbarts Grup Mediterrània, Sant Joan Despí i Olesà

Diumenge, 11 març 2018

L’Esbart Egarenc del Social ha estat l’amfitrió aquest diumenge d’una Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils a la pista del Centre Cultural el Social. Els grups infantils i juvenil de l’entitat terrassenca juntament amb els de l’Esbart Olesà, l’Esbart Dansaire Sant Joan Despí i el Grup Mediterrània de Sant Cugat del Vallès. Aquesta trobada s’ha fet dins del marc del 60è aniversari de l’Esbart Egarenc del Social.

Cada esbart ha fet entre tres i quatre entrades on han ballat els diferents grups infantils i juvenils de cada entitat. Al finalitzar les ballades individuals de cada grup, l’Esbart Egarenc ha convidat a ballar una Estapera amb tots els nens i nenes participants. S’ha fet una fotografia de grup i s’ha obsequiat els esbarts participants i als dansaires. L’acte ha comptat amb la presència del Tinent d’Alcalde, Amadeu Aguado.

Pel que fa a repertori l’Esbart Egarenc ha obert la ballada amb Les Pedretes, de l’Espardenya Groga, després s’ha fet el ballet de Muntanya de Folgueroles de la Blava, la Jota del Sud de la Verda i el grup Juvenil ha tancat el programa amb l’Entrellissada. Pel que fa a l’Esbart Olesà han presentat l’Hereu Riera que ha ballat el Grup Juvenil i Júnior, El Patatuf, del grup Infantil, La Tirotitaina, del Juvenil i el Ball de Cintes de les Preses, del Júnior. El Grup Mediterrània per la seva part ha fet La Castanya amb el Grup de Petits, el Ball de Sant Ferriol, amb el Grup de Mitjans i la Masovera que han fet tots dos grups. L’Esbart Sant Joan Despí ha presentat La Mascarada amb el seu grup de Petits, el Ball de Rentadores amb el seu grup de Grans, el Ball de l’Ós amb el Grup Juvenil, que també ha ballat Joan Gari.