L’Esbart Egarenc participa a l’òpera Dido i Aeneas del Cor Montserrat i l’orquestra Joventuts Musicals de Terrassa

Dilluns, 2 abril 2018

L’Esbart Egarenc del Social actuarà a l’Auditori Municipal els propers dies 27 i 28 d’abril juntament amb el Cor Montserrat i l’orquestra Joventuts Musicals de Terrassa. Ho farà dins de l’òpera barroca en tres actes Dido i Aeneas de Henry Purcell on apareixerà en diferents moments interpretant petites peces adaptades amb dansa catalana.

Aquesta és la segona vegada en un any que l’Esbart Egarenc participa en un projecte d’aquestes característiques ja que el Cos de Dansa ja va actuar en el Trencanous del Ballet Nacional de Catalunya a principis d’any. Ara l’esbart tornarà a coreografiar petits balls per adaptar-los a una producció tan ambiciosa com la de l’òpera barroca.

Aquesta obra està dirigida per Rosa M. Ribera i Carles Ortiz a la direcció escènica, justament Carles Ortiz és antic dansaire de l’Esbart Egarenc del Social també.

L’òpera es representarà el dia 27 d’abril a les 9 del vespre i el dissabte a les 6. Les entrades valen 14 euros però es poden adquirir anticipadament per 12 a la Sala d’Exposicions dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals.