L'Esbart Rocasagna rep el premi Delfí Colomer a millor projecte de dansa d'arrel

Dijous, 1 desembre 2022

L'Esbart Rocasagna de Gelida rep el premi Delfí Colomé.
El premi té com objectiu promoure noves propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional.

Els impulsors del Premi Delfí Colomé són el Festival Ésdansa de Les Preses i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Fira Mediterrània de Manresa,  el Sismògraf d’Olot, el Dansàneu de les Valls d’Àneu, el Consorci del Mercat de les Flors, el Festival Dansa Metropolitana i la família de Delfí Colomé.

Enguany l'Esbart Rocasagna de Gelida vam presentar-nos-hi amb el nou projecte del curs pel Cos de Dansa, ERA. No podem estar més agraïts als impulsors d'aquest premi pel reconeixement que ens han atorgat amb aquest lliurament de la 4ª edició dels premis Delfí Colomer més enllà de l'ajuda econòmica que suposa per poder fer realitat aquest nou projecte. Un projecte que ja comptava amb el suport del Pla d'Impuls del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la coproducció la Fira Mediterrània incloent ERA a l'Obrador 2023 juntament amb la codirecció artística de Quim Bigas.

Podeu veure tota la informació i dossier del projecte al nostre web: https://www.rocasagna.cat/2022/11/premidelficolome/

 

Esbart Rocasagna de Gelida