L'Esbart Sant Jordi Celebra el 50è aniversari

Dissabte, 1 febrer 2020

Aquest any fa 50 anys que es fa fundar

 L'Esbart Sant Jordi. Diumenge 19 de gener i a la sala d'actes del Foment Martinenc, seu del nostre Esbart des de 1997, vam donar el tret de sortida d'aquest cinquantenari.

Amb l'assistència de més d'un centenar de persones, dansaires, ex -dansaires, socis i gent vinculada a l'Esbart,
L'acte va començar amb una dansa creada únicament per aquests endevinemt, aquest ball va ser creat per tots els dansaires del Cos de dansa.                           

Tot seguit es va informar els assistents de totes les activitats que es duran a terme durant tot aquest anyi la presentaió del Logo del cinquentanari.
Per aquest primer trimestre està previst fer una Festa Infantil oberta a tothom el dissabte 14 de març el Carrer Provença, davant del Foment i per l'11 març l'acte oficial de la inauguració del cinquantenari el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.                   

Pel mes d'Abril el Sopar d'Aniversari, pel maig el 6èBall de Rams de les Festes de Primavera del Clot- Camp de l'Arpa, acte obert a tothom que hi vulgui participar.
El juny l'organització de la Cloenda de la 41a Roda D'Esbarts Infantils i Juvenils "Catalónia" i el 14 la ballada del 50è aniversari l'Auditori de Sant Martí.
25 de juliol ballada conjunta amb altres esbarts el Passeig de Calvell, per l'el mes d'octubre i concretament dissabte 17 Cercavila amb tots els grups de cultura i Folklore del nostre districte i en acabar una gran Festa Rock.

Pel mes novembre la projecció de l'audiovisual SOM ESBART, un documental on es mostrarà el tarannà de l'esbart des de tots els vessaments, produït i dirigit per David Larraz i el 13 desembre farem la PASAREL-LA SANT JORDI, on mostrarem tot el vestuari de l'Esbart i on els models seran tots els nostres dansaires, socis i col·laboradors.
I per tancar aquest cinquantenari el diumenge 17 de gener del 2021, un any després del tret de sortida, ho tancarem amb un de recull de fotografies, fetes pel nostre reporter Jesús Pacheu i el passi de la pel·lícula de la ballada d'aniversari.
Des d'aquí volem agrair a tots i totes el que ho fareu possible, sense vosaltres això no tindria sentit.