Locus amoenus: nou projecte de l'ECD

Dilluns, 20 març 2023

Benvolguts,

Ens plau informar-vos del nou projecte de l'Esbart Català de Dansaires: Locus Amoenus. 

LOCUS AMOENUS és el títol d’un nou disc i un nou espectacle produïts per l’Esbart Català de Dansaires.

El disc estarà format per 11 on partint de danses tradicionals Sergi Vergés ha escrit uns arranhaments de jazz. Està interpretat per Rufaca Folk Jazz Orchestra, una formació que barreja instruments tradicionals amb els propis de les big bang i els grups de jazz.

Per altra banda, l'espectacle serà interpretat pel cos de dansa de l'Esbart Català de Dansaires (que interpretarà dansa tradicional) i per un grup d'alumnes de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell (que interpretarà dansa contemporània). 

Aquest és un projecte ambiciós que necessita una important inversió econòmica. Per tant, actualment, des de l'Esbart Català de Dansaires necessitem suport material per tal de poder editar el CD, que ja ha estat enregistrat en quatre sessions d'enregistrament obertes al públic i emmarcades dins del festival de música i sensacions d'Òrrius.   

Us demanem la vostra col·laboració participant de la campanya de mecenatge que tenim activa. Podeu comprar per endavant el CD, o participar al Verkami amb aqualsevol de les recompenses disponibles que trobareu en el següent enllaç: 

https://www.verkami.com/projects/34959-locus-amoenus-mes-enlla-dela-tradicio


També us deixem un tastet de la sessió d’enregistrament del disc i presentació de l’espectacle
https://www.youtube.com/watch?v=1WOpHYGFfuo

 

Salutacions, 

Esbart Català de Dansaires

 

Imatge aleatòria