N9U

Divendres, 22 abril 2022

 Estrenem la nostra darrera producció: N9U 

Espectacle de dansa de creació des de l’arrel on es fusiona la contemporaneïtat amb la tradició.

L’Esbart Sant Martí de Barcelona, entitat amb més de setanta-cinc anys d’història al servei de la dansa d’arrel i de la cultura popular catalana, estrenarà el seu darrer espectacle els dies 4 i 5 de juny a les 12 hores al Teatre Condal de Barcelona (Avinguda del paral·lel, 91).

DESCOMPTES ESBARTS:

En aquesta ocasió hem decidit que si formeu part d'un esbart, teniu un descompte del 20% en la vostra entrada! En l'apartat de codi promocional heu d'incloure: DTEN9UESBARTS

DESCOMPTES GRUPS:

També disposeu de descomptes per a grups!

+ de 10 persones 15% de descompte  

+ de 25 persones 25% de descompte  

Aquests descomptes els gestionen des de PROMOENTRADA enviat un correu que trobareu a la web del teatre.

Entrades a la venda:

https://www.teatrecondal.cat/ca/season/2021-22/1903/n9u/

Preguem que feu difusió d’aquest missatge a totes les persones que formin part del vostre esbart. 

Moltes gràcies!

Surts del ventre de la mare, encara no has obert els ulls i ja reps informació que et condiciona. Un n9u món està per descobrir. Els pares i mares, els formadors i formadores i  la societat en general tenim  el deure de la responsabilitat cap aquest nadó perquè rebi una formació, lliure i plena. Donem eines perquè, quan comenci a caminar tingui uns valors a on poder sostenir-se. Esperit crític, aprendre a compartir, a tolerar, a respectar i sobretot a estimar i a obrir bé els ulls per tenir una mirada que englobi  360º per engolir en cada moment tot el que li vingui de n9u. 

N9U proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant, perquè tot allò que ens vingui de n9u, no ens faci mai por.  És també una manera de fer, de treballar en grup i en equip. Com en l’era de la individualització de l'ésser humà, nosaltres volem fer valdre la necessitat, cada vegada més forta de compartir per créixer i respectar per ser respectat d'aquesta manera ens adonarem que només produint en equip és com podem enfrontar-nos als nous reptes que durant la vida ens anirem trobant.

N9U és un camí, un camí que comences sol, però que només acompanyat agafarà tot el sentit. N9U és un camí de vida cap a la descoberta.

Ens encantarà poder compartir aquest dia tan especial amb vosaltres!

Teaser N9U:

https://www.youtube.com/watch?v=qn3lOlUM5k4