Nou taller per aprendre repertori

Dimarts, 3 juliol 2018

Des de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires procurem organitzar un cop al trimestre un taller per aprendre nou repertori. Es tracta d'ensenyar, durant un matí, una o dues danses, depenent de la dificultat, per tal que els membres dels esbarts participants puguin incorporar aquestes danses al seu repertori habitual.

Acabat el taller facilitem als assistents una gravació de la música, les partitures corresponents i un vídeo per tal de poder recordar la dansa quan es vulgui muntar a l'esbart corresponent.

Des del Consell Directiu de l'Agrupament procurem triar danses que no siguin massa habituals en els diferents festivals i ballades que fan els esbarts. De tota manera, si un esbart està interessat en aprendre una dansa determinada ens pot fer la petició i miraríem d'incorporar-la en el proper taller per aprendre repertori.

El taller que tenim programat pel tercer trimestre d'enguany se celebrarà el proper diumenge 21 d'octubre de 10 a 14 hores, al Casal Congrès. C/ Manigua, 25 08027 Barcelona. 

En aquest taller aprendrem:

  • El moscador, de Menorca
  • Contrapàs de Cosses, de Gòssol

 

Més endavant, succecius Punts Informatius, explicarem més detalls d'aquestes dues danses, però ja us podeu anar apuntant la data. I si hi esteu interessats, ja ens podeu enviar un correu electrònic per a que us apuntem a la llista d'assistents.
Imatge aleatòria