Nova Junta a l'Esbart Rocasagna

Dimecres, 17 octubre 2018
Junta anterior
Nova Junta

Nova etapa a l'esbart Rocasagna, nova Junta.
El passat 7 d'octubre, la Junta de l'Esbart 
Rocasagna de Gelida va convocar a tots els seus socis en assemblea extraordinària. La reunió es va fer a l'espai Jove del Centre d'iniciatives Culturals (C.I.C) de Gelida. Es va iniciar l'assemblea a les 12 h del migdia, amb l'assistència d'uns 80 socis. L'únic punt de l'ordre del dia: Renovació de la junta directiva.
L'actual Junta va ser escollida el mes d'octubre del 2008, tot just en acabar la celebració dels 40 anys de l'entitat. En aquell moment van assumir el repte de fer un cos de dansa fort i ampli, amb la incorporació d'un potent grup de juvenils i donant la direcció al nostre reconegut Eugeni Estrada, així com enfortir l'estructura interna i gestionar la projecció de l'entitat tant a Gelida com fora, per aconseguir un lloc en el panorama cultural del país. Es va reconèixer i agrair la feina feta a tots els membres que han format part d'aquesta Junta en els més de 10 anys de mandat. Es van donar les raons per les quals l'actual Junta, si més no els càrrecs de Presidenta, Secretària i Tresorera, així com alguns vocals, havien decidit no seguir i donar pas a un nou equip, que ja fa uns mesos va entrar com a vocals amb la idea de conèixer tots els detalls del funcionament d'aquesta entitat.
Actualment l'esbart 
Rocasagna està format per més de 130 dansaires dividits en Cos de dansa, Escola de dansa, grup de veterans, geganters i més de 30 col·laboradors que fan possible fer tota l'activitat ordinària i extraordinària. La direcció artística és a càrrec d’en Carles Janer. Després de la celebració del 50è Aniversari, i havent assolit amb escreix els objectius d'èxit i participació, aquesta Junta tanca una etapa molt profitosa i plena de grans experiències viscudes. La Junta sortint ha estat formada per:
Presidenta- Núria López
Sots-Presidenta – Montserrat Plans
Secretària – Trinitat Ramírez
Tresorera – Immaculada Romagosa
Vocals: Montserrat 
Ollé, Josep M. Romagosa, Pol Ferrer, Maria del Carme BarriendosFernanda Margarit, Alba Coma i Anna Romeu.

Seguidament, l'assemblea va aprovar la nova Junta. Aquest és un equip molt actiu i coneixedor de l'Entitat que aportarà l'
energia i la feina que cal per seguir endavant amb els reptes que es marquin. La nova Junta està formada per:
President – Jordi 
Rosell i Cusó
Sotspresidenta-Francesca Sánchez
Secretària – Tina Gràcia
Tresorera- 
Lali Parés
Vocals –  
Ilda Gili, Alba Coma, Pol Ferrer, Josep M Romagosa, Mònica Prats, Anna Romeu , Pol Jaquet i Cristina Bargalló.

Es va donar per tancada l'assemblea a les 13 h fent les fotos corresponents a la Junta sortint i la Junta entrant.

Els millors desitjos i encerts per al nou equip directiu de l'Esbart Rocasagna de Gelida.

Cordialment
Núria López i Lladó