Novetats Adifolk

Dimecres, 15 desembre 2021

La Federació Agrupament d'Esbarts Dansaires forma part del consell de Federacions d'ADIFOLK. Dissabte passat, a Capellades, es va fer la reunió corresponent d'aquest consell i se'ns van comentar algunes dades que poden ser del vostre interès.

34è Aplec Internacional d'Adifolk

Com sabreu el 34è Aplec Internacional del 2022 se celebrarà a Elvas, Portugal, els dies 26, 27 i 28 d'agost.

Si teniu ganes de participar al 34è Aplec Internacional 2022, podeu sol·licitar la vostra participació fins al proper 6 de gener de 2022, en aquest enllaç: "Inscripcions grups".

 

InCulCat

La festa InCulCAT vol ser una mostra on els infants no siguin mers espectadors, sinó que puguin interactuar i provar amb la seva pròpia pell en què consisteix un castell, portar un gegant, ballar una sardana,...

I tot des d’una vessant festiva i lúdica, que es complementarà amb cercaviles, actuacions o espectacles participatius.

InCulCAT està organitzada per Adifolk i l'Ajuntament de Capellades.

La primera edició de l'InCulCat es volia celebrar el 2020, però es va haver de suspendre degut a la COVID.

L'InCulCat 2022 se celebrarà el 21 de maig del 2022. Apunteu-vos aquesta data si us interessa participar-hi. Ben aviat, Adifolk obrirà les incripcions. Us n'informarem oportunamet.

Creu de Sant Jordi

La Federació Sardanista a proposat al Departament de Cultura de la Generalitat que es concedeixi la Creu de Sant Jordi a Adifolk, just quan aquesta associació celebra el seu 50è aniversari.

SI us voleu afegir a aquesta sol·licitud podeu omplir el document que trobareu més avall i fer-lo arribar a adifolk@adifolk.cat abans del 20 de desembre.