Participació de les persones amb discapacitat a les entitats catalanes

Dimecres, 4 Gener 2017

L’Observatori de la Discapacitat Física i la Federació Catalana del Voluntariat Social, estàn realitzant un estudi sobre la participació de les persones amb discapacitat a les entitats catalanes. L’objectiu és conèixer com és aquesta participació, identificar reptes i elements de millora i, avançar en la plena inclusió de les persones amb discapacitat. I demanen la nostra col·laboració en cas que en els nostres esbarts participi alguna persona amb discapacitat.

Per això, us enviem una enquesta on-line que han de contestar les mateixes persones amb discapacitat. Ens demanen col·laboració en fer-lis arribar l’enquesta que es pot respondre a través del mòbil o des de l’ordinador des del web: www.observatoridiscapacitat.org o, en cas de no tenir accés a internet, per telèfon al 93 256 40 92. Aprofito per adjuntar-vos les preguntes en pdf. Com veureu, són senzilles i els hi ocuparà entre 5-10 minuts.

Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic voluntariatidiscapacitat@observatoritercersector.org.

Imatge aleatòria