Premi Lluís Companys a l'Esbart Ciutat Comtal de Barcelona

Dimecres, 20 octubre 2021

L’Esbart Ciutat Comtal ha estat guardonat amb el Premi Nacional President Lluís Companys 2021 que organitza la seu ERC Sants-Montjuïc. 

El passat 22 d’octubre del 2021, al Teatre de Sants, es va fer l’acte de lliurament dels  XXVI Premis Nacionals President Lluís Companys organitzats per ERC Sants-Montjuïc. En aquest acte es va lliurar el Premi a l’Esbart Ciutat Comtal en reconeixement per la seva activitat i trajectòria durant seixanta dos anys, en els quals ha fet un treball discret i rigorós des de la vessant artística, cultural i social. És un  reconeixement per l’activitat humana i cultural de l’Esbart que ha permès crear obres emblemàtiques per la ciutat com l’espectacle EULÀLIA, que enalteix els valors de fidelitat, llibertat i perseverança en les pròpies conviccions o recuperar el Ball de Rams d¡’Hostafrancs que es fa cada any de manera ininterrompuda des del 1995 per la Festa Major d’Hostafrancs.  El Premi el va recollir en Lluís Calduch Ramos en nom de l’Esbart i en l’acte hi va assistir una representació dels socis i sòcies de l’entitat.

A l’inici de l’acte de lliurament, l’Esbart Ciutat Comtal va ballar el Ball d’Homentage a càrrec de Teresa Agustí acompanyada per Lluís Rodríguez amb la dolçaina, en honor a tots els premiats i en agraïment als organitzadors del Premi.

Imatge aleatòria