PRESENTACIÓ DEL TREBALL "ESTUDI ESTRATÈGIC DEL COBLISME COM A BÉ CULTURAL", DE TOMÀS ESPANYÓ A LA UNIVERSITAT DE VIC EL 20 DE SETEMBRE A LES 18 H.

Dimarts, 5 març 2024

Aquest estudi pretén ser una reflexió estratègica de la situació del coblisme en l’actualitat, entenent el coblisme com al conjunt d’activitats que comparteixen la cobla: la música de cobla, la sardana, el món de les colles i el món dels esbarts. Aquest projecte ha estat dirigit per Ramon Maspons, adjunt a la Secretaria d'Estratègia del Departament de Salut i exdirector del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIDEM),i ha comptat amb la col·laboració dels doctorands d’ESADE Sophia Kusyk i Jordi Espanyó, així com l’aprofitament dels treballs realitzats pel doctor en economia i tenora Ramon Saladrigues.

S’utilitzen les diferents dades existents quantitatives i qualitatives, i les últimes eines del management estratègic adaptades a entitats sense ànim de lucre, com el Quadre de Comandament Integral de Kaplan i Norton, per analitzar el sector i proposar algunes idees d’on podem anar. El coblisme com a un gran bé cultural del nostre país que s’ha de gestionar.
L’acte acadèmic es va realitzar el dia 20 de setembre a les 18h. a l’edifici Torre dels Frares de la Universitat de Vic.