Punt Informatiu número 300

Dimarts, 14 febrer 2023

El que esteu llegint és el Punt Informatiu número 300. Tota una fita.

Des del 1996 que es va començar a publicar fins el 2018 s'enviava a tots els esbarts en format paper. A partir d'aquell anys es comença a enviar a tots els subscriptors en format digital, per correu electrònic.

La funcionalitat del Punt Informatiu ha canviat en aquests anys. Quan es va iniciar no hi havia xarxes socials a través de les qual poder donar a conèixer les nostres activitats. Ara són les xarxes les que centren les nostres comunicacions externes.

Les xarxes ens permeten una comunicació ràpida, instantània. És cert, però és una comunicació efímera. Serveixen, i molt, pel moment. Però són poc útils si vols cercar una informació de fa una setmana. I ja no diguem de les informacions publicades fa un mes o més.

Per això creiem que el Punt Informatiu continua sent necessari com a eina de comunicació entre els esbarts. I per aquells que vulguin estar informats del que passa en el nostre món. 

El Punt Informatiu recull les principals informacions que aparèixen al nostre web: esbarts.cat. 

Per això creiem que val la pena que feu servir el web per donar a conèixer els vostres actes a través de l'agenda i les notícies que genereu a través de l'apartat notícies del web. Tots els esbarts teniu informacions que es poden compartir amb els altres esbarts. Les actuacions, per suposat. Però també altres activitats i esdeveniment que conformen la "vida" de l'esbarts: reconeixement a determinats dansaires, exposicions, edició de llibres, activitats amb escoles o altres entitats, colònies... Explicar el que fem pot donar idees a altres esbarts per a fer activitats semblants. 

En aquest tutorial expliquem com introduir actes a l'agenda o cròniques a notícies.

Actualment el Punt Informatiu el reben quinzenalment més de 500 susbcriptors. Una bona xifra. Però podria ser més gran. Creiem que podria arribar a tots els membres, dansaires, socis..., de tots els esbarts. Per això us animem que fem publicitat del Punt Informatiu i que proposeu a la gent del vostre esbart a que se subscrigui al Punt Informatiu. Des d'aquest enllaç poden fer-ho. Només se'ls demana el correu electrònic.