Responsabilitats directives i assegurances de l'avtivitat associativa

Dimecres, 28 setembre 2016

Us informem de la convocatòria d'una sessió formativa sobre Responsabilitats directives i assegurances de l’activitat associativa. Considerem que els continguts d’aquesta formació són una eina útil i pràctica per a la gestió associativa i dels esdeveniments culturals i és per això que us n’informem i convidem a assistir-hi i a fer-ne difusió entre els membres de la vostra entitat. 

La sessió, amb places limitades i assistència gratuïta, se celebrarà a Manresa el divendres 7 d’octubre, de 10.15 a 12.00, en el context de les Jornades Professionals de la 19a Fira Mediterrània.

L’objectiu formatiu és donar a conèixer la normativa en matèria d’obligacions de les juntes directives i d’assegurances de les entitats i de les activitats que desenvolupen a gestors associatius amb la finalitat de compartir instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa. La sessió se celebra en el marc de les jornades formatives especialitzades convocades per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.

Us recordem que podem contractar una assegiurança de Responsabilitats Directives des de l'assegurança col·lectiva que té contractat l'Agrupament.

Trobareu el programa i el formulari d'inscripció en aquest enllaç:

http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular