Ricard Capdevila in memoriam

Dilluns, 7 febrer 2022

Estimat Ricart,

Et vaig conèixer quan portaves l’esbart de Gualba…llavors ja “tocaves moltes tecles” en el món dels esbarts. A les Coordinacions de la Roda Catalònia mai fallaves com a mestre…

Sempre cul inquiet, persona oberta i solidària; que va fer de la dansa la seva gran passió de viure.

Vas arribar a Dansaires de L’Hospitalet de la mà del Lluís Pareja el 2012, i, gràcies a la teva predisposició i que mai deies que no, et vas convertir en el nostre mestre l’any següent i ens vas guiar durant 6 anys. Amb tu va entrar un corrent d’aire fresc en el nostre repertori, en l’ambient dels assajos i en el grup. Es va notar des del primer moment com d’endins portaves la dansa, com l’estimaves i com la volies transmetre a qui tenies al voltant.

Sabies el que podíem donar, fins on podíem arribar. Amb tu vam créixer, i vam arribar a ballar peces que fins llavors semblaven només aptes per altres esbarts més grans. Vàrem tornar a gaudir com nens ballant a dalt l’escenari!

Ens deixes un gran buit, estem agraïts per tot el que vam viure plegats i tot el que ens vas ensenyar: ballar el que sentim, sense estructures ni prejudicis...la dansa és nostra, és del poble.

Et trobarem molt a faltar Ricart, descansa en pau.

Mireia Montserrat

Dansaires de L’Hospitalet