Roda d'Esbart Infantils i Juvenils Catalònia

Dimecres, 17 maig 2017

Informacions de la Roda d’Esbarts Catalònia

Canvi en l’organització de la Roda

A punt d'enfilar la recta final d'aquesta temporada i preparant-nos per la nova que començarà el proper setembre i perquè tingueu temps de planificar-vos us volem informar d'un canvi que tenim previst per a la propera edició.
Tenint en compte que de vegades els pares dels nens pensen que els seus fills tenen moltes actuacions, cosa que, a vegades, significa un mal de cap per nosaltres, hem pensat que, a partir de la propera temporada, s'han faran menys i quedarà de la següent manera:
Una ballada a casa pròpia, dues actuacions fora de casa i la de la Cloenda: total 4 ballades. Però amb l'excepció que si algun esbart vol fer més actuacions ho podrà fer i afegir-se a una Roda. També podem fer que si algun esbarts té molts nens i és un problema que ballin tots en una actuació de Roda, podran fer dos grups (exemple Ribes "els esclops" i Ribes "els manxaires"). Farien una sola ballada a casa, però en les altres actuacions ballarien com si fossin un grup independent.

Per participar en la Roda 2017-18
Si el vostre esbart estigués interessat a formar part de la Roda, però necessités més informació, podeu trucar al Carles Solanich al 696 320 724, visitar el web www.rodaesbartscatalonia.org o bé enviar un correu a: rodaesbartscatalonia@outlook.es
Esperem que molts grups us animeu a inscriure-us. Si mireu la web amb atenció veureu que a la Roda si fa un treball molt important i que pot beneficiar, en molts aspectes, al vostre esbart. A part de conèixer gent, pot ser un al·licient pels vostres petits balladors compartir ballades en altres llocs i amb altres esbarts, (sempre se n’aprèn de veure ballar altres esbarts).

 Carles Solanich

Roda d’Esbarts Catalònia