RUBIFOLK. FESTIVAL INTERNACIONAL DE DANSA A RUBÍ

Dissabte, 13 abril 2024

Rubifolk es celebrarà a Rubí del 3 al 6 de juliol de 2008, amb participació de grups d'Eivissa, Geòrgia, Indonèsia, Itàlia i Sèrbia i de l'Esbart Dansaire de Rubí a la plaça del Dr. Guardiet i per tota la vila, en general.

NOTA DE PREMSA
 

L' esbart a presentat aquest matí amb roda de premsa les actuacions de festa major i el festival internacional rubifolk 2008  a la rp  han assistit el director de l'esbart sr. JORDI RUBIO, el president de l'entitat el sr ISIDRE RUBIO la regidora de cultura sra NEUS MUÑOZ , el director del festival el sr PEP OLLÈ i el gerent de autocugat el sr JOSEP MARIA NEGRE com a empresa col.laboradora. En jordi rubio com a director de l'esbart a presentat el conjunt d'actuacions que l'esbart portara a terme durant la festa major 2008.Com cada any l'esbart oferira l'esperada actuació a la plaça dr guardiet amb un conjunt de danses que de ben segur seran molt ben rebudes per tots els rubinencs i rubinenques.L'esbart  també organitzara la ballada de gitanes al carrer que com l'any passat es fara a la rambla del ferrocarril  i tindrà la participació de mes de 20 colles de rubinencs i rubinenques , una colla convidada , a mes a mes de les colles dels grups infantils de l'escola del esbart.L'esbart també tindrà presencia en el seguici d'inici de la festa major organitzat per l'escola flor de neu amb motiu del seu aniversari.La segona part de la rp a servit per que el director del festival el sr pep ollè  presentes el festival rubifolk 2008 que seguira amb la linea dels altres anys fen arribar la dansa als barris , al mercat i als infants de Rubí amb el rubifolk  dels infants.També ha presentat   algunes de les novetats d'aquest any, com que el festival d'aquest any serà un festival mixta , degut a que el festival s'ha fet molt gran i cada cop es fa mes difícil trobar famílies acollidores i per tant aquest any hi haurà un grup que residira a l'escola els maristes.
Un altre novetat serà la incorporació d'un concurs fotogràfic , l'imatge guanyadora servira per il·lustrar el pòster de la propera edicció del rubifolk 2009.

L'esbart a volgut agrair la col.laboració dels rubinencs i rubinenques que desinteressadament han ajudat a realitzar el rubifolk, sigui acollint en els seus domicilis als ciutadans visitants, sigui donant suport a l'organització.

Podeu conectar fàcilment amb nosaltres en aquest mateix correu, o si voleu, al meu mòbil  609874547 .


Moltes gràcies.


 Jordi Garcia,cap de premsa.