RUBIFOLK, A RUBÍ, DEL 6 AL 9 DE JULIOL

Dimarts, 5 març 2024

Hi participen els grups: Bert, d'Erevan (Armènia); Fanaka Arts, de Nairobi (Kènia); Guarionex, de Morovis (Puerto Rico); Shilpagya, de Gujerat (Índia); la Escuela Municipal de Jotas de Almudévar (Huesca) i l'Esbart Dansaire de Rubí

Calendari:
Dimarts 4 de juliol a les 19 h: Taller de danses a la Plaça Catalunya a càrrec de Fanaka Arts (Kènia).
Dimecres 5 de juliol a les 18 h: Cercavila d'inici del Rubifolk. Sortida Plaça Catalunya amb tots els grups convidats, Capgrossos del CEIP Maria Montessori, Cobla Lluïsos de Taradell, Colla Gegants del CEIP Teresa Altet, Escola de l'Esbart, Grup de Tabals dels Diables de la Riera i Esbart Dansaire de Rubí.
A les 19 h a la Pl. de Pere Aguilera: Benvinguda de les autoritats als grups convidats.
A les 20 h a la Plaça Catalunya: Taller de danses irlandeses a càrrec de The Claddagh ring dancers.
A les 22 h a la Plaça Doctor Guardiet: Espectacle inaugural del RUBIFOLK
Dijous 6 de juliol: a les 18 h a la Plaça Onze de Setembre: el RUBIFOLK dels infants, taller de cultura popular; a les 19 h a la Pl. Catalunya, taller de danses a càrrec de Bert (Armènia); a les 19 h, Pl. Ca n'Oriol: exhibició de danses a càrrec de Shilpagya (Índia); a les 19 h, Pl. del Pinar, exhibició de danses a càrrec de Fanaka Arts (Kènia); a les 22 h, a la Pl. Doctor Guardiet, espectacle de danses, Del Carib a Rubí, amb l'Esbart Dansaire de Rubí i el grup Guarionex, de Puerto Rico.
Divendres 7 de juliol: 12h 30: RUBIFOLK al Mercat Municipal; a les 18 h Pl. Onze de Setembre, el RUBIFOLK dels infants, taller de danses participatives.

Imatge aleatòria