Sergi Castro deixa la direcció de l'Esbart Vila d'Esplugues

Dissabte, 1 abril 2017

Tot cicle té el seu punt d'inici i el seu punt final. Després de 18 anys dedicats intensament a l'Esbart Vila d'Esplugues i després de moltes i intenses reflexions, he decidit retirar-me del món de la direcció de la dansa tradicional i de creació.

Han estat uns anys meravellosos, de MOLTA feina, esforç i sacrifici, que mai podré oblidar i que m'han ajudat en molts casos, a tirar endavant mentre vivia situacions personals no gaire agradables.

El Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, el Festival de Dansa d'Esplugues, la Gran Ballada de Festa Major, l'actuació al Palau Sant Jordi, les ballades a Segòvia, Múrcia, el Festival de Ribes....de cadascuna d'elles m'emporto un gran record i la satisfacció d'haver dirigit i participat en molts altres actes, gaudint de l'amistat dels meus estimats companys i companyes de l'Esbart i del fet de pujar a un escenari, ja sigui per a ballar o interpretar.

Després de tants anys dedicats a la dansa, crec que ha arribat el moment en què l'entitat i jo mateix comencem a caminar per separat... perquè és bo i sa, perquè tant l'Esbart com jo ens ho mereixem i perquè hi ha gent tan vàlida o millor que jo que de ben segur continuaran amb aquesta tasca que per casualitat vaig assumir un dia però que tant em va "enganxar" des del primer moment.

He decidit que fos ara, amb un Esbart fort i reeixit, amb un públic fidel, amb totes les seccions funcionant bé i amb bons responsables al davant, i amb una Junta Directiva i un President que s'estimen molt l'entitat. No hi ha moment més adient.

GRÀCIES als qui em vàreu fer conèixer l'entitat, als qui em veu donar l'oportunitat de treballar-hi, als qui em veu permetre fer-hi canvis i modernitzar-la, als qui em veu ensenyar a ballar, als qui heu confiat en mi, als qui m'heu ajudat a tira endavant, als qui heu gaudit ballant, als qui heu seguit al meu costat encarà que fossin temps adversos...a tots i totes de nou, GRÀCIES.

He treballat desinteressadament a l'Esbart per a enfortir-ho, millorar-ho i fer-ho més atractiu. He tingut molts encerts però segur que també he comès errors, en sóc conscient... tot i que sempre hi ha hagut la voluntat al darrera de què fos el millor per a tots, pel grup...perquè ESBART vol dir això, GRUP. 

Tot i el meu comiat, continuaré com a soci de l'entitat, tot recolzant-la en el que estigui en les meves mans.

Per als qui es queden i per als qui vindran, només un consell en forma de reflexió d'Antoni Gaudi, i que ha estat sempre en el meu pensament durant aquests 18 anys:

"Per a fer les coses bé cal: primer l'amor, després la tècnica"

A reveure!

Sergi Castro