Subvencions per a commemoracions d'esdeveniments, personalitats o entitats de l'àmbit de la cultura catalana

Dijous, 27 juny 2024

Són subvencions per finançar, durant un període biennal, els projectes i les activitats relacionats amb commemoracions d'esdeveniments, personalitats o entitats de l'àmbit de la cultura catalana.

Es poden atorgar subvencions en les tres modalitats següents:

a) Commemoracions d'esdeveniments i de personalitats de l'àmbit cultural que hagin estat aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Els podeu consultar a aquest web: https://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/commemoracions/
b) Commemoracions d'aniversaris de personalitats, d'entitats i d'empreses culturals i de les seves iniciatives de repercussió nacional o local, així com d’equipaments culturals rellevants per la seva trajectòria històrica i importància territorial que celebrin la commemoració de la seva creació, que no es puguin incloure a la modalitat de la lletra a. Els aniversaris han de ser, com a mínim, de 50 anys en el cas de les entitats, les empreses i de les seves iniciatives, i els equipaments culturals, i sempre múltiples de 25 anys. Els aniversaris de personalitats han de ser, com a mínim, de 100 anys del seu naixement o de la seva mort, i sempre múltiples de 50.
c) Commemoracions d'esdeveniments culturals excepcionals de més de 250 anys, i sempre múltiples de 50, que tinguin una repercussió rellevant més enllà de l'àmbit de la localitat on se celebren, i que no es puguin incloure en la modalitat de la lletra a.

Més informació a: https://cultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-co...