Taller per aprendre les danses de l'Aplec

Divendres, 30 desembre 2022

 

El 21 de maig de 2023 serà la 66 edició de l'Aplec d'Esbarts de Montserrat. Amb el tradicional horari de la Dansa de l'Ofrena a la Mare de Déu a les 10:15 i la ballada a la sortida de la Missa conventual, cap a les 12:15 però depèn finalment  de la llargada de la missa.

L'Aplec de Montserrat és l'aplec que aplega més esbarts i vol ser una mostra del que els esbart fem quan sortim a plaça. Des de l'Agrupament, que col·labora amb l'Obra del Ballet Popular en l'organització d'aquest aplec, us animem a participar-hi i fer que sigui un GRAN APLEC i que realment sigui representatiu del que fem els esbart. 

La inscripció a l'Aplec encara no és oberta. Ara obrim la inscripció al taller per aprendre'n les danses que s'hi ballaran.

El taller es farà el dia 28 de gener al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, Passeig del Centenari, 49, a partir de les 10 del matí. N'havíem previst dos, però al primer s'hi va apuntar molt poca gent.  

Si teniu pensant participar de l'aplec seria molt convenient que vingués el director del vostre esbart a aprendre i conèixer alguna o totes aquestes danses.

Si no teniu pensat participar de l'aplec, però voleu aprendre alguna, o totes, les danses, podeu assistir igualment al taller.

El taller és gratuït per esbarts membres de l’Obra del Ballet Popular o de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires. En altres casos el preu és de 20€.

Als esbarts assistents se’ls facilitarà el dossier explicatiu de les danses. L’enregistrament sonor i el vídeo es podrà adquirir adreçant-se a l’Obra del Ballet Popular.

Dansa

Franja d'edat

(recomanada)

Ensenyant
Bolangera de la Vajol     Juv- CD  Anna Bigas
Patatuf de Palafolls  Inf – Juv Pompili Massa
Cintes de les PresesJuv- CDJosep Garcia
Contrapàs de Palau NogueraCDJordi Torres
Ball Cerdà Sant Llorenç CerdansJuv-CDAnna Bigas
Ball de les roses de TonaCDRamon Ges
Nans Vells de BergaInf- JuvEva Coll i Llorenç Coll
Eth Tricoté de LesJuv- CDMònica Amorós
Majorales d’Horta Sant JoanJuv-CDNúria Arcos

 

Inscripció al taller