TALLER D'IMPROVISACIÓ EN DANSA A GRANOLLERS

Dimecres, 22 maig 2024

L'Esbart Dansaire de Granollers organitza aquest taller a càrrec de Mat Muñiz els dies 20 i 21 d'octubre de 2007 al local de La Troca, c/ Enric Prat de la Riba 77, de Granollers. Preu: 20 Eur.

L´objectiu d´aquest taller és experimentar a través del moviment lliure, diferents aspectes de la dansa. Estimulats per músiques diverses crearem coreografies a partir d´elements que envolten les danses tradicionals: faixes, bastons, faldilles, vanos, cintes... arribant a despertar les nostres emocions, els nostres límits corporals, la percepció col.lectiva, tot per aconseguir un ambient de treball lúdic i d´intercanvi.

Adreçat a: dansaires, mestres, monitors d'esplai i de lleure... i a totes les persones interessades en un treball de ball creatiu, consciència del moviment i voluntat de desinhibició, mitjançant la improvisació i la dansa.

Cap de setmana 20 i 21 d'octubre de 2007. Horari: dissabte, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h. Diumenge, de 10 a 13 h.

Lloc: La Troca C/ Enric Prat de la Riba 77. Granollers
Preu: 20 €
Inscripció: enviant un correu electrònic a esbartg@granollers.lamalla.net indicant nom, cognoms, adreça i telèfon.
PAGAMENT: fent un ingrès al compte corrent 2042 0185 10 3300000251 indicant nom i cognoms

NO SERÀ VÀLIDA LA INSCRIPCIÓ FINS HAVER EFECTUAT L'INGRÉS- places limitades

Més informació: esbartg@granollers.lamalla.net o bé al telèfon 607854254

Organitza
: Esbart Dansaire de Granollers, amb el suport de La Troca

MAT MUÑIZ

Estudia dansa i teatre a Barcelona, Londres i Colònia.

Ha estat membre del grup internacional de teatre"Comediants" (l979-l991), formant part activa, tant en la creació com en la interpretació dels espectacles teatrals, de carrer, llargmetratges, videos, T.V. i tallers experimentals d´improvisació.

Durant en aquest període col.labora artísticament amb : Teatre du Soleil (França), Puppi e Fresetti (Italia), Peageon Drop (Holanda), i amb Cesc Gelabert, Mario Gas, La Trinca, El Tricicle, La Fura dels Baus, La Cubana, Cia.Teatro Clásico Español (Espanya), entre d´altres.

Ha treballat a Europa, Amèrica Llatina, E.E.U.U. i Japó.

Desde 1994 dirigeix "MÔ TEATRE", col.lectiu d´espectacles de creació, ubicat a Menorca.

Professora teatral d´Expressió i Llenguatge Corporal desde 1993 de tallers de postgrau a la U.A.B., dep. Didàctica de E.M.P.C., aules de interpretació per L´Associació Cant i Expressió de Mallorca, i cursos de formació per a ensenyants, organitzat per la Conselleria d´Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears. Professora d´improvisació en dansa al "Dansàneu" (FESCAT), durant 6 anys. (2000-2005)
Imatge aleatòria