TALLER SOBRE VIDEOMINUT DE DANSA TRADICIONAL A GRANOLLERS

Dissabte, 13 abril 2024

Amb el patrocini de Mediterrània. Fira d'espectacles d'arrel tradicional de Manresa,i la col·laboració de l'esbart Dansaire de Granollers i el Centre Cultural La Troca, l'Agrupament d'Esbarts Dansaires organitza un taller de formació per tal que els esbarts dansaires puguin treballar amb una eina audiovisual força utilitzada en el món de la dansa i presentar-ne els resultats a la propera Fira de Manresa. La formació serà impartida per Núria Font i Jordi Lara el dissabte 12 de juliol, en sessió teòrica de matí (de 10.30 a 13.30) i pràctica de tarda ( de 15.30 a 18.30 h) al centre cultural La Troca de Granollers, c. Enric Prat de la Riba 77. Inscripció gratuïta pels socis de l'Agrupament d'Esbarts: limitació a 20 participants per ordre d'arribada de les peticions. Es pot admetre més d'una sol·licitud per esbart. No cal experiència prèvia.

Material necessari: càmera pròpia o bé un mòbil de qualitat o càmera de fotos aptes per gravar vídeo.
Programa: Matí: visionar i analitzar treballs de vídeodansa, paralar de la necessitat de construir amb idees, preparar els moviments, tenir presents la llum, el so, etc.
Tarda: pràctiques de gravació, plano seqüència, tallant per càmera, moviment intern i moviment extern, etc. dirigits a agafar confiança amb el mitjà i controlar la càmera.
Imatge aleatòria