Termini obert: presentació de candidatures per als Premis Nacionals de Cultura 2023

Dimecres, 11 Gener 2023

El CoNCA ha obert el plaç de presentació de candidatures per als Premis Nacionals de Cultura 2023. Us passem la nota escrita per la Presidenta del CoNCA:

Ens trobem davant de la convocatòria dels Premis Nacionals de Cultura 2023. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) atorga cada any la màxima distinció cultural del país a les persones i entitats que en són mereixedores, amb el propòsit de fer palès el seu reconeixement, així com de difondre la seva obra. A aquests efectes, el jurat dels premis reconeix anualment cinc persones o entitats per la vàlua, excel·lència, innovació i trajectòria de les seves creacions i aportacions a la cultura.

Des del 2013, la convocatòria és oberta a la presentació de candidatures per part d’entitats i organitzacions de l’ecosistema cultural, així com de les persones i entitats guardonades en convocatòries anteriors.  

Poso en el vostre coneixement que s’han obert les candidatures per als Premis Nacionals de Cultura 2023. Les bases, publicades recentment al DOGC, són accessibles per mitjà d’aquest enllaç a la pàgina web del CoNCA, i el termini per a la presentació de les candidatures es clou el 10 de febrer.

Us convidem a presentar les candidatures que considereu mereixedores d’aquest guardó i agraïm la vostra participació i interès.

En espera de la vostra resposta, us saludo cordialment.

Vinyet Panyella
Presidenta