TORNA EL TALLER DE PARES I INFANTS DE MARBOLENY

Dimecres, 20 març 2019
  • Marboleny proposa un any més els ja consolidats tallers de dansa per a infants de 2 i 3 anys acompanyats dels seus familiars
  • La proposta obrirà inscripcions la setmana que ve fins a exhaurir places


Les Preses, 18 de març de 2019. L'Espai de dansa catalana d'arrel tradicional de Les Preses té a punt una nova edició del Taller de Pares i Infants. Es tracta d’una proposta dirigida exclusivament a nens i nenes de 2 i 3 anys, nascuts el 2015 i el 2016. En aquesta activitat es proposa un treball de sensibilització per prendre consciència, ja de ben petit, del propi cos i de l’espai; establint un lligam afectiu a través de la música, que acompanya i suggereix el moviment en les activitats proposades. Per a la realització del taller cal que els nens i nenes vagin acompanyats d’un adult, preferiblement el pare o la mare, o també d’una altra persona propera a l’infant. L’adult participa en tota la sessió de manera activa.
Pares i fills comparteixen 45 minuts de diversió combinada amb la descoberta per part de l’infant de la música i el moviment. Tot plegat a través de jocs musicals, danses i cançons tradicionals i audicions musicals en moviment de diversos estils a partir dels principis pedagògics de la Rítmica Dalcroze.
En total es faran 6 sessions del Taller de Pares i Infants els dimarts 7, 14 i 21 de maig i 4, 11 i 18 de juny de 17 h a 17.45 h a l'Espai de dansa d'arrel tradicional de Les Preses. Les inscripcions per al curs s’obriran el proper 25 de març fins a exhaurir places i es podran fer presencialment a l’Espai de dansa d’arrel tradicional, a marboleny@marboleny.cat o al 972 69 34 85.

Per a més informació: Gemma Roura, 972 69 34 85