TORNA LA RODA CATALÒNIA D'ESBARTS INFANTILS

Dissabte, 9 desembre 2023

La Roda Catalònia d'Esbarts Infantils inicia les seves actuacions aquest mes de febrer. Per veure el detall de cada actuació, consulteu l'Agenda. La Roda posa al vostre abast 2 llibrets en format A4 amb els esquemes de 8 balls, un CD amb les músiques interpretades per la Cobla Sabadell i un DVD d'ensenyament dels balls. El preu de cada llibret és de 16 € i es poden adquirir a l'Agrupació Congrés, C/Alexandre Galí 20, de Barcelona, de dilluns a divendres de 18 a 20 h. També podeu trucar al 93 219 95 10 en horari feiner.

Continguts de cada llibret:

RODA-1: Ball de Tres de Castelló d'Empúries - Ball de Xarrancó del Ripollès - Ball de la Civada - La Patatuf de Sant Genís de Palafolls - El Xiriminimí de Vilarnadal - Ball de Dimonis de Calella - Ball de la Giga (La Maniera) de Val d'Aran - L'Indiot de Solsona.

RODA-2: Ball de Cintes del Vallès - Ball de Bastons de Vilanova - Ball de Ballestes de la Plana de Vic - Ballet de Muntanya de Folgueroles - Ball de Bombers de Barcelona - Ball de la Filada de Sant Feliu de Codines - La Galop de Gurb - Ball Francès d'Enviny.