TORNA LA RODA CATALÒNIA D'ESBARTS INFANTILS

Divendres, 24 maig 2024

La Roda Catalònia d'Esbarts Infantils inicia les seves actuacions aquest mes de febrer. Per veure el detall de cada actuació, consulteu l'Agenda. La Roda posa al vostre abast 2 llibrets en format A4 amb els esquemes de 8 balls, un CD amb les músiques interpretades per la Cobla Sabadell i un DVD d'ensenyament dels balls. El preu de cada llibret és de 16 € i es poden adquirir a l'Agrupació Congrés, C/Alexandre Galí 20, de Barcelona, de dilluns a divendres de 18 a 20 h. També podeu trucar al 93 219 95 10 en horari feiner.

Continguts de cada llibret:

RODA-1: Ball de Tres de Castelló d'Empúries - Ball de Xarrancó del Ripollès - Ball de la Civada - La Patatuf de Sant Genís de Palafolls - El Xiriminimí de Vilarnadal - Ball de Dimonis de Calella - Ball de la Giga (La Maniera) de Val d'Aran - L'Indiot de Solsona.

RODA-2: Ball de Cintes del Vallès - Ball de Bastons de Vilanova - Ball de Ballestes de la Plana de Vic - Ballet de Muntanya de Folgueroles - Ball de Bombers de Barcelona - Ball de la Filada de Sant Feliu de Codines - La Galop de Gurb - Ball Francès d'Enviny.