Utilitzem prou l'agenda de l'Agrupament?

Dimecres, 1 agost 2018

El web de l'Agrupament disposa d'una agenda on es poden recollir totes les activitats que els esbarts associats realitzen. És un agenda fàcil d'utilitzar on cada esbart pot "penjar" aquells actes que cregui oportú, acompanyats de les informacions que consideri importants, inclosa una imatge o fotografia. 

Utilitzem prou aquesta eina?

Hem de dir que no. I ho plantegem perquè no fa gaire ens va trucar un mitjà de comunicació d'àmbit nacional demanant informació sobre ballades d'esbarts. Ens demanava si disposàvem de més informació de la que consta a l'agenda de l'Agrupament. Vam haver de dir que no , que tota la informació que disposem és la que recull l'agenda. Aquí va ser on ens va comentar que aquesta informació és molt pobre, que no recull moltes de les activitats que es fan i, normalment, està penjada a pocs dies de la realització de l'acte.

Què passa? Doncs que els mitjans de comunicació s'informen en llocs com la nostra agenda. Això els estalvia haver de cercar la informació per les diferents planes web dels esbarts. I resulta que la nostra agenda els és poc útil perquè no recull molts dels actes que es fan ni els recull amb prou anticipació.

Quina llàstima! Sovint ens queixem que els mitjans de comunicació no fan prou ressò del que fem. Però és que tampoc els facilitem la feina.

El facebook és un bon lloc per anunciar les nostres ballades, però és un mitjà amb una data de caducitat molt breu. El que hi pengem de seguida queda amagat en la quantitat d'informació que hi apareix diàriament. La plana web permet una informació més estable.

Repetim, l'agenda de l'Agrupament és una eina que diversos mitjans de comunicació utilitzen per fer difusió en els seus mitjans del que fem els esbarts. Si recull bona part de les activitats que fem més l'utilitzaran els mitjans i més ressò en faran.

Aquí trobareu un tutorial que us pot ajudar a "penjar" els vostres actes a l'agenda.